09.08.2023
Tisková zpráva

Dynamo spojí síly s Betanem

Novým významným partnerem Hokejového klubu Dynamo Pardubice je sázková kancelář Betano patřící pod společnost Kaizen Gaming. Řecká společnost působící v České republice od loňského roku se téměř ihned stala silným hráčem tuzemského trhu. Betano dlouhodobě spolupracuje s řadou sportovních klubů, národních týmů a úspěšných sportovců, a nyní z pozice premium partnera začíná významně podporovat také Dynamo.

„Betano je silná mezinárodní společnost, která podporuje ve světě i u nás fotbalové velkokluby. Vstupem do Česka začalo Betano budovat i hokejovou rodinu a jsme moc rádi, že jsme její součástí. Těšíme se na dlouhodobou a úspěšnou spolupráci,“ říká Petr Dědek, majitel Dynama Pardubice.

Spolupráce pardubického klubu a společnosti Betano bude dlouhodobá. Po dohodě obou stran nebudou zveřejněny finanční ani jiné detaily smlouvy. Betano se stalo premium partnerem Dynama.

"Stát se prémiovým partnerem Pardubic je pro nás velkou ctí. Jsme si vědomi, že navazujeme partnerství s klubem s bohatou historií a velkými ambicemi. Chápeme význam hokeje pro celou Českou republiku a Pardubic pro celý region, a proto jsme velmi rádi, že můžeme Pardubice přivítat v naší Kaizen Gaming rodině," prohlásil Julio Iglesias Hernando, obchodní ředitel společnosti Kaizen Gaming.

Kaizen Gaming, mateřská společnost Betano, je jednou z nejrychleji rostoucích herně-technologických společností na světě. Začínala v Řecku a za méně než deset let se stala globálním hráčem, který prostřednictvím svých značek Betano a Stoiximan působí ve 13 zemích. Jejím cílem je neustále zlepšovat produkty a služby, aby zákazníkům po celém světě poskytovala nejlepší a nejdůvěryhodnější zážitky z online her.

Fanoušci se mohou těšit na výhody spojené se sázením, speciální akce a mnoho dalšího.

Náš přístup k partnerství s kluby je založen na zprostředkování zážitků jejich fanouškům. Proto věřím, že pro nás podpisem smlouvy začíná spolupráce, díky které se fanoušci Pardubic budou ještě více bavit nejen na stadionu, ale také při sázení u Betana. Chystáme pro ně spoustu soutěží, bonusů a speciálních akcí,“ dodává country manager Betana Roman Maco.

Motivy společnosti Betano nemohou chybět na dresech nejtradičnějšího extraligového klubu české extraligy. Poprvé se objeví ve vzájemném zápase A-týmu a B-týmu Dynama, který bude 10. 8. hostit zimní stadion v Chrudimi.

O Kaizen Gaming | Betano

Kaizen Gaming, mateřská společnost Betana, je jednou z nejrychleji rostoucích mezinárodních společností v oblasti GameTech. Zaměřujeme se na technologie a lidi a naším cílem je neustále zlepšovat naše produkty a služby, abychom našim zákazníkům po celém světě poskytovali nejlepší a nejdůvěryhodnější zážitek z online hraní. Společnost Betano, provozovatele online sportovního sázení a her, jsme uvedli na trh v 11 zemích a provozujeme také značku Stoiximan v Řecku a na Kypru. V našich pobočkách zaměstnáváme více než 2 000 lidí. Společnost Kaizen Gaming je považována za předního hráče na světovém trhu sportovního sázení a her a získala 5 prestižních cen EGR, včetně ocenění "Sázková kancelář roku", "Provozovatel nejlepšího kurzového sázení" a "Značka roku" za rok 2022.

Více informací o společnosti Kaizen Gaming zde (link: https://kaizengaming.com/)